Mesut Kurtis İstanbul’da


Dünyaca ünlü tasavvuf musikisi sanatçısı Mesut Kurtis, Anadolu Gençlik Derneği’nin Kutlu Doğum 2009 etkinliklerinin konuğu olacak.

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi Kutlu Doğum 2009 programı yine dopdolu bir içerikle gerçekleşecek. Peygamber Efendimiz’in (SAV) hasretle anılacağı programlar 25ve 27 Nisan tarihlerinde İstanbul’un iki yakasında iki program şeklinde gerçekleştirilecek. Programlar, Avrupa yakasında 25 Nisan’da Bağcılar Olimpik Kapalı Spor Salonu’nda, Anadolu yakasında ise 27 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılacak.

25 Nisan’da Bağcılar Olimpik Kapalı Spor Salonu’nda ve 27 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek programların içeriği de aynı olacak. Programlar akşam 20:00’da Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi Başkanı M. Kerem Öncel’in açış konuşmasıyla başlayacak.

Dünyaca ünlü tasavvuf musikisi sanatçısı Mesut Kurtis’in yanında; Kuran-ı Kerim tilavetleriyle İshak Danış, Ahmet Naim İnce; İran’dan çocuk hafız Miralirıza Mousavi, Naat-ı Şeriflerle Sacit Onan ve Seyfullah Kartal; Semazen ve sinevizyon gösterileri de olacak. Bu arada programlara katılacak vatandaşlarımıza çekilişle umre seyahati hediye edilecek.

http://www.haber7.com/haber/20090421/Mesut-Kurtis-Istanbulda.php

Yorumlar

Popüler Yayınlar